fredag 23. august 2013

Jentene våre

Her har de jo like lang hale begge to :)
De som seier at ein er ein og to er ti tar feil. Ein er ein og to er to! Men den siste veka har to vore null, så i går da vi kun hadde ein igjen vart den eine til ti! Storebror farta avgårde på bursdagsfest på Leos Leikeland og hadde det KNALLGØYT! Vi var heime med lillesøster og tenkte at to voksne og eit barn er jo som ein leik. Det var det jo også, men ho hang på oss heile tida, klarte berre ikkje å gå inn i ein leik og vere i fred. Hjelpes kor ho kjeda seg i heile går ettermiddag!

Til tross for eit litt krevande barn fikk vi gjort det vi skulle, og til og med forhandsstemme. De einaste minuttene vi fikk prate uavbrutt saman i går var medan lillesøster var ute med Puste og leika litt. De to er så gode venner! Puste følger etter oss og held seg på trygg avstand - men ho er der og det er koselig!
Gjøre seg litt kostbar - som ei katt skal.
No er det helg igjen, og i morgon skal eg og kollegaer gå Bergen Fjord Tour; ein turmarsj på ca.26 km som går frå Bryggen i Bergen til Knarvik Senter i Lindås kommune. Store deler av marsjen følgjer den gamle postvegen, og vidare i gangfelt over Nordhordalandsbrua, Flatøy og Hagelsundsbrua til Knarvik. Det blir ein lang marsj - men det er meldt flott vær, og eg gler meg skikkelig! Godt fottøy, god nistemat og gode kollegare - det kan ikkje bli feil!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...