torsdag 15. august 2013

Sommarferie - Hemsedal

Svigermor hadde vore så heldig at ho hadde fått låne eit lite slott av ei hytte i Hemsedal i ei heil veke. Vi nærma oss slutten av veke tre på reisefot, og hadde derfor bestemt oss for at vi kun skulle vere på den hytta i to netter.

Stua.
Det var ikkje noko problem å få låne hytta på sommaren. Dette er jo i eit vinterparadis, og hytta var lagt opp til det. Varme i alle golv, steingolv, tre bad, badestue, to store uteboder, fem store soverom med deilige dobbeltsenger og eit stort kjøkken!
Plass til mange rundt bordet. Vi var ti.

Peisen måtte på, og eg fikk varme meg. I kortebukse og singlet :)

De tre eldste ungane fikk lage eggerøre til kveldsmat. Dagen etter var vi på Tropicana badeland. Eg jobba som badevakt der i 1999 medan eg gjekk på skule, og kunne med glede sjå at de hadde utvikla seg. No var det masse sklier, og kjekke basseng for både store og små! Vi storkosa oss der i fleire timar, og kunne gjerne ha vore lenger!! Ungane fikk velgje middag, og da vart det pølser og potetstappe :)
Tysdag 30. juli pakka vi ut i bilen for siste gong. Medan vi pakka fikk ungane kvar sine posar, som vi fann i Sverige, med litt snop, teikneutstyr, klistermerker og stempler i. To Minnie, ei prinsesse og ein spiderman. Sjølv elsker eg slike ting - og det var gøyt å sjå at de fire ungane likte det også :)
Vi svingte inn forann huset vårt i 17.30-tida etter tre heile veker på tur. Bergen hadde IKKJE hatt sol, kun halvparten av ripsbærene var modne! Men graset hadde vokst bra (og vi har ikkje klipt det enda :( )!

Takk for turen mann og barn! Dere er ei sann glede å feriere med! Og tusen takk til alle kjente og ukjente vi traff - dere var også med på å gjøre ferien vår til den beste familiesommarferien vi har hatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...