mandag 2. mars 2020

Rask februar

Tidlegare har eg synas at februar kun er ei forlenging av januar. Det vart ikkje slik i år og da var jo februar rask - til tross for at det er skotår. Februar starta med det januar slutta med - sjukdom. Kombinert med oppkommande morsdag fikk eg nydlege roser av ungane 1.februar.
Omsider var det ein helgedag med opplett og nokre minusgrader. Vi benytta høve til å avise frysaren (det er greit å kunne legge ut frysevarene). Lillesøster får leika seg litt med "snøen" som vart skrapa ut. Det har ikkje vore så mykje snø denne vinteren så vi tar det vi får! Dagen vart også nytt med nokon minutter i solveggen - mmmm!
Heimekontordag medan eg venta på feiaren. Akkurat denne dagen var det snø, så han gjekk ikkje oppå taket. Vi har ikkje fyrt i peisen sidan 2010, så det er sikkert i orden.
På veg heim frå jobb ein dag sto det ei hyggleg dame utanfor Dromedar og delte ut gratis kakao! Er det mulig å vere så heldig!!
Eg og lillesøster var på premieren av "Ulverock" på Fyllingsdalen Teater.
Spasertur gjennom Nygårdsparken på veg til møte. Lav vintersol, frost og fine omgivelser.
Vegen mot Danmarksplass kan også være fin. Her letna morgontåka og sola ligger litt over Ulriken.
Vinteren har vore prega av mykje regn og enda meir vind. Det har vore vanskelig å trene som vanleg når det er hagl og stiv kuling nesten kvar dag. Her er frå tur i Gullaksdalen da ein heilt fersk rotvelt viste seg.
Vindtur på Lyderhorn. Vi gjekk ein ny veg ned igjen, denne gongen mot Loddefjord.
Søndagstur til Viggohytten. Det var meldt sol, men idet vi begynte å gå kom det masse snø! Før vi var komt opp låg det eit fint snølag overalt og sola kom fram. Det vart faktisk så varmt at eg måtte ta av buffen rundt halsen! Det er ikkje mykje, men det er da noko!

Lillesøster var uheldig og sklei på ei glatt rot som ho ikkje såg under snøen. Store delar av søndagen vart brukt på legevakten for å grave ut ein heilt kvist som satt i kinnet hennes. Vinterferieveka vart derfor litt prega av antibiotika og sårbehandling. Heldigvis var humøret på topp, og ho er virkelig den tøffaste 9-åringen vi veit om!
Eg kunne markere avslutning på eit stort prosjekt med ein grønngrønn smoothie frå Fruktbar! Nam!
Vi hadde tre separate kjøkkenplanleggingsmøter a' 90 minutter på IKEA i februar. Alle gode ting er tre, så på det siste bestilte møtet seint i februar betalte vi den omsider ferdige bestillingslista! No er det berre å vente på montering!
Eg hadde to avspaseringsdagar i slutten av vinterferien og tenk at det vart snø! Toulouse har litt blanda kjensler. Vi på to bein var berre glade!

På skotårsdagen gjekk vi på ski like ved huset vårt. Vi har ikkje kjøpt skifestingsutstyr til Leafen, så vi da måtte nært nok til gå vere bra nok. Det var det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...