lørdag 9. januar 2016

Rundstykker av restegrønsaksgørr

Eg laga ein ny porsjon av Supershot'ten denne veka. Mmmm! Denne gongen bytta eg ut brokkolistilken med nokre mjuke gulerøtter som hadde overlevd jula - man taver det man haver. Når juicen er komt ut er det ein heil del gørr igjen frå grønsakene. Dette har eg tidlegare kasta medan eg har murra i skjegget om at dette må da kunne bli brukt til noko! Så denne gongen juica eg ein ettermiddag eg hadde ingen planer - så eg kunne bake rundstykker. Eg blanda saman ymse grovt mjøl til deig, og røre grønsaksrestane ut i lunka vatn som eg helte i. Det heva som berre det, og nybakte rundstykker med smør og ost smaker alltid godt.
Det var sjølvsagt litt rart med ingefærsmaken som innimellom dukka opp, men ellers var det god stemning og ikkje minst ei god kjensle av at ALT vart brukt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...