100 g smør
3 dl mjølk
6 dl kveitemjøl
6 ss bakepulver
3 bananer
100 g mørk sjokolade
Rør saman det tørre. Smelt smør og rør dette oppi saman med mjølk. Mos bananene og rør inn. Grovhakk sjokoladen og ha den i røra. Hell i ei brødform og steik i 180 grader til brødet (eller kaka om du vil) er gjennomsteikt.
I oppskrifta stod det 20 minutter i ovnen. Eg tok den ut og lot den stå opp-ned på ei rist. Da rant det masse utav, så eg satte den inn igjen i ovnen, skrudde opp på 200 grader og lot den stå i nesten 20 minutter til. Da var den steikt.
Dette smakar veldig mørk kakao, ikkje så søtt, så ungane likte det ikkje noko særleg. Mannen og eg derimot synas den var deilig! Og nesten enda betre etter som dagane gjekk. Den var veldig saftig heilt til siste bit var oppspist på fredag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!