Ein av vår yndlingskvardagsmiddagar er Italiensk kylling. Vi har 6-vekers meny på middagane våre. To gongar i året bytter eg ut ein del av middagane - vi er leie av de, de tar for lang tid å lage, de har ingredienser vi ikkje får tak i så lett, eller kva som helst. Men nokon middagar har overlevd sidan vi begynte med meny for snart tre år sidan. Den eine er denne - eg hugser desverre ikkje kvar eg fann den. Men her er i alle fall den superenkle oppskrifta:
Eg bruker til fire - to store og to små:
2 kyllingfilet
Pasta
1 boks creme fraiche (gjerne lett)
3-4 ss pesto
Del kyllingen i bitar og steik den samtidig som pastaen koker. Vi bruker fullkorn. Hell av kokevatnet på pastaen, la litt vere igjen i kjelen - det binder sausen betre. Rør i creme fraiche, pesto og de steikte kyllingbitane. Ferdig! Server med mengder av parmesanost! Denne liker ALLE og den er på bordet iløpet av eit lite kvarter!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!