mandag 2. september 2019

Augustdagar

August starta på veg nordover frå Orlando til London. Ein månad seinare er vi alt langt inni kvardagane - noko som er heilt greit!
Ungane laga camp i Oslo (øverste delen av hagen vår), men eit telt måtte stå på tørt grunn sidan den MÅTTE inneholde ein saccosekk. Her er teltet ein båt med livbåt (med mat og drikke i). Den er også fortøyd til sofaen med eit hoppetau. No har dette stått inni stua ei god stund, og blir brukt kvar dag av både lillesøster og Toulouse.


Vi fikk storfint besøk frå Paris! De vi bytta hus med i 2017 kom tilbake til Bergen, og vi inviterte de på pizza og vafler heime hos oss - huset de jo kjenner så godt! Det var så koselig! Vi fikk nydleg sjokolade som vi nyter særleg til ein kopp espresso. Nam!
Lillesøster fikk sykkel til bursdagen. Det er absolutt sykkeltid! Slik ser det ofte ut utanfor huset. Nokon har besøk!
Innimellom har det vore skikkelig varmt og deilig! Her  køyrte vi rett på stranda etter middag midt i veka for å utnytte seinsommarsola! Det var herleg i vatnet, og med mine nyinnkjøpte badesko frå USA var det lett og smertefritt å springe uti! 
Etter tidenes mest late ferietur har det vore ein veg tilbake til vanleg aktivitetsmønster. I august tikka eg inn på 25 km jogging, 58 km tur i skog og fjell, samt 47 km sykling.
Teater og ein kveld på byen bryter opp kvardagsmønsteret! Synd det går utover heile neste dag!

September - vi er klare for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...