lørdag 19. juli 2014

Nintendolykke

Nintendolykke er også delt lykke med bestekompisen!
Åjada! Nintendolykke! Vi er i publiserande stund på sommarferie, og skal eg ut på tur lagar eg lister over det eg må ha med. Som nummer ein eller to på den lista står nintendo. Den er ikkje min, men happy kids, happy mom. (Eller var det happy wife, happy life?)

Storebror fikk Nintendo DS jula 2012 saman med eitt spel, Super Mario. Sommaren i fjor, altså 2013, kjøpte eg eit piratspel til han. No i vår har han oppdaga at ein kan låne spel på biblioteket, og da har han lånt samme spel igjen og igjen - Super Mario Party.

Etter at mannen var ferdig med etterutdanninga hadde han nokre kvelder på dataen der han snubla over fleire flotte finn funn (fnis, funny). Deriblant 15 spel til Nintendo DS for den nette sum av kr.500,-! Det er eit røverkjøp! Storebror fikk vere med å hente de, og var blitt fortalt at vi skulle kjøpe Mario Party; noko han var overlykkleg for! Du kan tru han gjorde stora auger da han fikk sjå bunken med spel! Alle var 3-årsspel; og klare til bruk! Han har ikkje prøvd alle - langt ifrå!

Heime har han lov å spele nintendo, nettbrett eller data mellom kl.19:00 og 19:30. På sommarferie får han spele litt meir, til og med i bilen når det begynner å røyne på. Stas! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...