torsdag 31. mars 2016

Barnehagebarn - igjen!

I dag leverte eg for første gong på snart to år og ganske garantert for siste gong - mine to barn i barnehagen! Det er vinterferie denne veka, og storebror er på sfo. Han har sidan han slutta i barnehagen innimellom snakka om at han sakna barnehagelivet. Leikane, pålegget de serverer i lunchen, de ansatte, og sikkert friheten han opplevde siste året han gjekk der.
Det er ingen lekser i barnehagen. Her leksejobbing saman med kamerat.
Også de ansatte i barnehagen har snakka om at det hadde vore kjekt å ha han tilbake. Til og med styraren har vore bortom han ved fleire høver når han er med å leverer om morgonen og sagt at han måtte sjå om han kunne vere der saman med de ein dag. Og i dag var endelig dagen komt! Frukostnisteboks i barnehagesekk. Sandaler, og ikkje innesko som han bruker på skulen. Eg passa på at det var likt antall agurk - og paprikabiter i til snacks boksane - slik eg gjorde før da begge gjekk der.

Ein stopp på veg til jobb - det er luksus! Også de andre ungane, i alle fall de som er så store at de hugsa han, jubla idet han kom inn døra i dag! "I dag skal du vere her saman med oss!!" Hahaha, er det rart det er stas å vere 2.klassing i barnehagen? Han lurte til og med på i dag tidleg om han kanskje måtte spise lunch saman med de voksne, men det ville han helst ikkje. Hihi, store guten vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...