onsdag 31. januar 2018

Ski in and ski out

Ein skulle tru at når ein bur i Noreg er snø noko som skjer kvar vinter, men her i Bergen er det ikkje slik. I fjor vinter hadde vi snø der vi bur ein dag. Det var heldigvis i ei helg, men det var berre den dagen. I vinter har det vore annleis, og her ei veke hadde vi snø mange dagar etter kvarandre! Det kom berre meir og meir, og været var riktig så fint!
Vi valgte å gå på ski i nærmiljøet istadenfor å køyre langt til fjells. Her er det ikkje preparerte løyper, og vi lærte at det ikkje var noko sjakktrekk med tanke på ungane. De er kjempeglade i å gå på ski, men her på landevegen inn i skogen var de sure og grinete og vanskelige å ha med på tur. Litt for godt vandt der altså.
Slik som innimellom hender stoppa de medan eg gjekk dit vi hadde planlagt at turen skulle gå før eg snudde og gjekk tilbake. Da åt vi lunch og humøret steig på veg heimover.
Det burde jo ikkje vere mogleg å vere sur når ein er i slike omgivelser, men slik var det altså. Det er lettare å gå i preparerte løyper, og det blir naturlegvis det vi gjør mest, men når ein for ein gong skuld har høve til å ski in and ski out i Bergen - ja da GJØR vi det! Neste gong også. Det er vel ikkje nokon fare for at det skjer de første åra uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...