søndag 10. mars 2013

Søndag, sol og fjelltur!

For ein gongs skuld har eg rykandes ferske bileter på dele! I dag har vi vore på Kvamskogen og storkosa oss i skikkelig nydelig vintervær! Sol frå skyfri himmel - gøye aktivitetar og smil i alle retningar!
 Vi fikk prøve hundeslede - det var kjempegøyt! Eg har eit søskenbarn som deltek i Finnmarksløpet, og sjølv om det kanskje ikkje er heilt samanliknbart, var det veldig gøy å prøve noko som eg godt forstår at kan vere ein lidenskap!
Vi fikk køyre scooter opp til toalettet - nice:)
 Etter å ha spist grilla pølser, medbrakt niste og kakao i oppvarma lavo hadde vi det hysterisk morsomt i akebakken - eller bølga som vi kalla den. Her var det masse utstyr vi kunne låne og skli på - mellom anna ei madrass der alle fire fikk plass.
Vi sprang opp og sklei ned igjen i over ein time - utruleg gøy! Det var flott å utnytte soldagen på denne måten! Og vi er heldige som fikk vere med - dette er eit arrangement jobben min har som tilbod til ei spesiell gruppe som vi ikkje fell inn under - men så fikk vi vere med i dag og prøve likevel. Og gjett om vi vil gjøre dette neste år også!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...