torsdag 16. mai 2013

Klemmeutveksling

Det pågår kontinuerleg klemmeutveksling i barnehagen. Lillesøster har klemmedilla, og har klemmer og strikk i håret kvar dag. Strikket sitter i heile dagen, men av ein eller anna grunn kjem ho ofte heim med andre klemmer enn de ho hadde på seg da ho vart levert.
Av desse har vi kjøpt prinsesseklemma nede til venstre - og thats it. Heldigvis går det begge vegar, ho kjem ikkje heim med fleire klemmer; berre andre. Så derfor har vi ein heil haug med ulike klemmer, noko som jo er kjekt. I følge barnehageansatte er de tre jenter som er ein klikk - som følgjer etter kvarandre, og viser stor omsorg for kvarandre. I dag da eg leverte ungane var det lykkehyl frå både lillesøster og den eine venninna som var komt; klemming og dansing og "vi har sole på i dag begge to!" Ingen av de to vennane hennes bruker klemmer i håret, så eg veit eigentlig ikkje kva som skjer.
Klemmedilla. Av desse har vi også kjøpt ponniklemma til høgre. Og det er det.
Belønningssystemet fungerte IKKJE, men det som fungerte i går (etter ein tur på do) var å snakke med monoton stemme "du er så trøtt i kveld, åj så trøtt du er, no skal du endelig få sove, åh så godt det skal bli, du som er så trøtt, osv" Etter to minutter trudde ho på meg og da eg gjekk ut av rommet var det stille (heilt til ein gong i natt da ho hadde stått opp og gått på do, og satt og leika med bomullpad'sa i kven veit kor mange minutter før mannen høyrte ho)

Ha ei flott pinsehelg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...