Til oss fire bruker vi fire laksestykker som eg raspar ein del parmesan oppå. Salt og pepper om ein vil; eg brukar ikkje det her. Steik i omnen på 225 gr. i ca.10 minutter eller til laksen er steikt.
lørdag 8. februar 2014
Parmesanlaks
Er det noko vi har enormt mykje av i oppskriftspermen vår så er det laks og kyllingoppskrifter! Dette er Parmesanlaks med basilikumsaus, tagliatelle og squash. Oppskrifta er klipt ut av eitt eller anna blad ein eller anna gong, og lettare forenkla for å passe inn i vår kvardag.
Til oss fire bruker vi fire laksestykker som eg raspar ein del parmesan oppå. Salt og pepper om ein vil; eg brukar ikkje det her. Steik i omnen på 225 gr. i ca.10 minutter eller til laksen er steikt.
Kok tagliatelle og det siste minuttet leggjer du oppi strimler med 1/2 squash som du høvler med ein ostehøvel. Når alt er kokt heller du av kokevatnet og rører i ein boks med creme fraiche (gjerne lett) og to ss pesto. Server og spis med ekstra parmesan på toppen - snadder!
Til oss fire bruker vi fire laksestykker som eg raspar ein del parmesan oppå. Salt og pepper om ein vil; eg brukar ikkje det her. Steik i omnen på 225 gr. i ca.10 minutter eller til laksen er steikt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!