torsdag 27. februar 2014

Perlevenner

Ungane er blitt eit skikkelig team! Storebror vil helst vere sjefen, så når lillesøster lar han vere det er de verdens beste venner! Saman (les:storebror) har de bestemt at han skal spare penger til lego som ungane de skal få kan leike med når de blir større, medan lillesøster skal bruke sine sparepenger som innskot på huset som de skal bygge saman. Han har spart penger i over eit halvt år, og har snart nok til noko LegoChima som han ønskjer seg. Han får meir glede av legoinnkjøpet enn lillesøster gjør av å spare til hus for å seie det slik :) Men lillesøster er heilt enig, og sparer på eigen sparebørse, så dette vil nok forandre seg!
Ein ettermiddag satt de å perla saman. Arbeidsfordelinga var klar; lillesøster sorterte fargar medan storebror perla. Slik satt de ein heil ettermiddag - nesten to timar!

Etterkvart begynte lillesøster på eit eige prosjekt innimellom sorteringa, og fikk perla eit hjarte samtidig. Snakkar vi multitasking? Ja.
Storebror perla eit julenissebilete til ein kamerat i barnehagen som hadde jobba med ein slik, men så hadde kanskje de ansatte tatt vekk juletingene, for plutselig var den vekke. Dette synas storebror var så trist at han perla ein heil nisse til han som han fikk i barnehagen dagen etter. Ein god venn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...