søndag 30. mars 2014

Kalle Kanin

Oppskrifta på laks og wok fann eg i eit blad ein gong - og er framleis noko vi liker godt og ser ut som om vi ikkje blir lei av :)
Mango er verdas mest spiste frukt, og det er ikkje rart! Nammis!
Kok ris, steik laksen, eller grill den slik vi gjør, og wok ein pose grønsaker frå frysedisken eller bruk friske grønsaker. Dette er kvardagsmiddag for oss, så vi brukar frossenpose. Mot slutten tilsetter du ein mango som du har rensa og delt opp i bitar.
Tilsett ein boks med kokosmjøk og la det putre litt. Salt og evt pepper, også:
Laks med ris og wok. Eller Kalle Kanin som de i bladet kallar denne retten:) Vi har pimpa det litt opp med usalta peanøtter og koriander.

1 kommentar:

  1. Så supert at du deler slike oppskrifter, elsker enkel hverdagsmat og laks spiser vi mye av. Jeg er dog litt nysgjerrig på hvordan retten fikk navnet Kalle Kanin;D

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...