torsdag 8. mai 2014

Om det å parkere i Oslo

No har "takmannen" satt to store containere foran garasja vår. Heldigvis gjør det ingenting, for vi har parkeringsplass øverst i hjørnet på eigendommen vår, også kalla "Oslo". I Oslo står trampolina, noko bringebærbusker og nokre andre plantevekster. Også parkeringsplassen som var brukt som hovedparkering før garasja vart bygd på det andre hjørnet.

I dag tidleg trakka altså vi gjennom fuktig mose, forbi ikkje mindre enn 548 brunsneglar (som alle vart nøye studert og kommentert av storebror) og nokre blomar og grastustar for å komme oss opp til Oslo der bilen vår no står. Det er ikkje meir som skal til før ein har kjensle av at "alt er nytt", "eg burde ikkje ha tatt på meg de nye, fine skoene i dag likevel" og "eg har SÅ lyst å hoppe på alle sneglane, men da blir 1)storebror sint og 2)de nye skoene klissete".

Vi er jo heldige som har Oslo. Men det er vel eit spørsmål om tid før storebror synes det er trist at han ikkje lenger kan klarte opp Pepperkakefjellet som ligger mellom garasja og huset vårt. Godt det berre er midlertidig :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...