tirsdag 7. oktober 2014

Frosne dinosaurar

Eg har begynt å følgje ei side på facebook som dagleg gjer meg tips om enkle og kreative aktiviteter ein kan gjøre med barn. Dette tipset fanga eg opp der. Sist veke kjøpte eg ein pose med billige dinosaurar på nille som eg fraus ned i vatn i ymse små formar.
Vi er i full gang med oppussing heime, og min jobb er å holde ungane happy. Easy Peasy for så vidt, men eg vil ikkje ha TV på - og da blir det av og til verre. No leika de finfint saman heile laurdag, og halve søndag - så da ettermiddagen kom og de begynte å irritere kvarandre hadde eg jo eit Ess opp ermet!

Ute i ettermiddagssola utstyrte eg ungane med kvar sin flaske med lunka vatn - og aktiviteten bestod enkelt og greit i å tine dinosaurane ut av isen sin. "Ånei - eg klarer ikkje å puste!"

Dette var knallgøy! Det gjekk ein del vatn, men det gjør ingenting! Det var kult å sjå at det varme vatnet laga elver gjennom isen!
Flygedinosaur i månesigd. :) Storebror kan navnet på de fleste, eg kan kun ein og det er ikkje denne.
Vi brukte nesten ein time på å tine ut alle dinosaurane, og best av alt: ingen opprydding! Hadde det vore regn ute hadde eg latt de ta over badet. Det vart litt kaldt for hendene å jobbe ute, men alt går når ein reddar dinoliv!

3 kommentarer:

  1. Så artig! Alltid greit med tips til nye aktiviteter ��

    SvarSlett
  2. Herlig, det ser supergøy ut! :)

    SvarSlett
  3. Dette var så populært at de har spurt etter det fleire gongar etterpå. Så enkelt - så gøy! :)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...