tirsdag 14. oktober 2014

Frost

Denne bloggen hadde vore ein stor, feit løgn om eg ikkje nevnte Frost. Vi såg filmen på kino i fjor jul, men først når lillesøster fikk DVD'en i bursdagsgåve i juli kom interessen. Interessen som blåste alt anna av interesse av bana!

Ho synger Frost (vi har CD med de engelske songane) kvar einaste dag. Ho leser Frost i boka som eg bestilte for bursdagspengar på Amazon. Ho maler Frost i maleboka som eg også kjøpte på Amazon. (Ein må nemleg ut av landet om det skal vere noko håp for Frost-effektar. Ho er ikkje den einaste som er hekta!) Ho vil ha enten Elsasveis (ei flette midt bak, som på bilete nr.2) eller Annasveis (to fletter). Ho skal ta strikken ut av fletta "akkurat som Elsa" gjør når ho synger "Let it go" og lagar eit slott av is.

Mannen leser Frost. På engelsk. 
Lillesøster har kledd seg ut som Elsa, og er klar for å setje på musikk.
I august brukte ho utestolputene som utkledning. No kler ho av seg nesten alt og slenger eit teppe rundt skuldrane slik at ho er utkledd som Elsa slik ho er når ho har laga isslottet sitt. Det er nemleg Elsa som er den store heltinna!

Heldigvis er det kvalitet på musikken, til dels historia - og vi digger jo både Svein og Olav! Vi er ikkje leie, men storebror har hatt nokre veker der han har klaga over at det kun blir spela Frost-musikk. Eg trur det er over for no, da han har begynt å ta rollen som snømannen Olav. Artig!

Etter finfint vær i sommar har ungane fått godt bleika hår. Hos lillesøster viser dette no som nokre lysare lokkar, som viser godt når vi setter i klemmer. "Se mamma! Jeg har sånn Anna-hår!" Og det er jo SÅ stas! I dag svarte eg på dette (ho "gjenoppdagar" det titt og ofte) "Ja, men du har ikkje frost i hjartet ditt slik som Anna fikk". Da svarte lillesøster, medan ho held seg på hjarte "Nei, men eg har litt frost i hjartet mitt. Det kan eg kjenne:"

Dette er svada for de som ikkje har sett filmen - men sjå filmen. Den er god! Kvalitetssikra ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...