tirsdag 17. februar 2015

Lyderhorntur i ferbuar

Da det endelig var sol og ein del varmegrader på ein søndag pakka vi tursekken og kom oss ut på tur. Først klaga storebror ein halv time heime, så det var ikkje SÅ fort gjort, men da vi omsider var komt oss ut var vi superhappy alle fire! Det var så herleg å kjenne at sola varma!
Sidan vi var litt tidleg ute fikk vi ikkje sol på oss før vi hadde gått halvvegs oppi fjellsida. Vi brukte sola som mål, "når vi har komt opp i sola stoppar vi og tar ein drikkepause". Her er det utsikt ned mot Loddefjord og Haakonsvern.
Stilige skyer mot Askøy denne dagen. Desse såg eg igjen på fleire instragrambileter seinare på dagen. Her har vi nett komt opp i sola. Flotters!
Flinke turbarn!
Det var enkelte partier der det var isete, men stort sett var det tørt og fint. Den siste halvdelen av turen blåste det friskt, faktisk så masse at lillesøster vart litt redd. Ved foten av fjellet var det vindstille. Stor forskjell altså, sjølv om det ikkje er høgfjell akkurat.
Vel oppe var det faktisk nesten stille, i alle fall bak den eine buska som er der. Vi hadde ei lang pause her oppe og åt lunch, drakk varm kakao og såg på utsikta. Vi hadde også med oss ein kikkert som vi fikk i vinter - det var gøy! Det var så godt å vere på fjelltur igjen etter vinterpausa! Vi håpar det blir fleire vårværssøndagar slik at vi snart kjem oss ut på tur igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...