lørdag 20. juni 2015

Telttur i hagen

Det er Friluftlivets år, og vi har veldig lyst til å tilbringe ei natt i det fri - med telt, men dog. Vi er litt på søken etter eit telt vi kan låne, for det einaste teltet vi har er dette Ben10-2-mannsteltet:
Kjøpt for slikk og ingenting på Toys R'Us da storebror knapt nok var blitt storebror. Vi tok det fram ein finværsdag i vår, og ungane leikte camping i hagen. Halve leiken er jo å pakke sekken og lage alt klart :)
Godaste <3
Sjølv om de aldri har vore på ekte telttur er de drevne campingplassbuarar, så de gjennomførte fleire "netter" i teltet med tilhørande morgontissing bak ein busk og børsting av tennene på "kvelden".
Kjenner eg de rett var ikkje blomsterplukking kun plukking av blomster, men eg fikk ikkje heilt med meg kva det var. Opptatte og veldig viktige var de i alle fall!
I dag er det knallvær! Vi satte opp trampolina tidlegare denne veka, og kjem til å sette opp teltet også slik at ungane kan bruke det de vil Vi vurderer lunch på ei eller anna strand, men det kan godt hende vi berre blir heime og slappar av i heile dag!
Det blir alltid litt rot når ein campar :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...