mandag 6. juli 2015

Båt for bil

Vi begynte å feriere som familie i 2011. Storebror er fødd i mars 2008, så da gjekk sommaren med til amming og soving. I august 2009 gifta vi oss, så da gjekk ferien med til forbredelser til denne, samt bryllupsreise utan barn. I juli 2010 kom lillesøster, så den sommaren var vi heime. Amma og sov - why change a winning recipe?
Men de fire siste åra har vi farta rund på campingferie. Tre gongar austover og ein gong sørover. Lange dagar i bil er ikkje å unngå. Ungane har det fint i bil, men eg kan tenkje på rundt 534 ting eg heller vil bruke ferien min til.

Så i år prøver vi båt for bil! For ein ikkje så liten ekstra sum (i forhold til å køyre til Kristiansand å ta båten derifrå) kan vi i dag køyre i 10 minutter frå huset vårt også køyre meir eller mindre rett på båten i byn. Vi skal ha Danmarksferie, og båter oss veg heilt til det er er deilig å vere norsk! Tipp topp! Storebror gleder seg vilt til å sove på båten, det har han aldri gjort før! Eg gler meg til å kjenne at ferien er begynt med det samme, og like etter at vi starta bilen heime! Det gledes!

Danmark - here we come!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...