onsdag 30. september 2015

Austevoll

I går hadde eg ein flott dag i Austevoll saman med kollegaer! Mann og barn henta nyfiksa bil på verkstaden ("sjukehuset"), var på speidaren og fann sjøål og krabber, og hadde det ganske så fint. Men eg har kun bileter frå det eg gjorde :)
Herleg hus i Austevoll! Dette er "hytta" til ein av kollegaene mine, og her åt vi både lunch og middag. Nydleg vær og varm sol på førmiddagen i går!
Når ein bur så nær sjøen har ein sjølvsagt ein eigen sti rett ned der ein kan bade. Vi fabla om å ta eit bad, men det vart det ikkje tid til. Huff så leit!


Vi hadde oss ein tur til Bekkjarvik og såg på gammal og ny bebyggelse der. Så køyrte vi ganske så langt nord i kommunen, til Skansen; siste skanse mot havet.
Vi gjekk Nordsjøløypa utover ein kilometer før vi var komt til havet. Det var litt vind, så vi fikk sjå litt av kreftene oppover berget.
Vi var flinke og passa oss altså!
Vi fikk verkleg sjå oss rundt på Austevoll, ein riktig så fin øykommune! Heile 667 øyer er det her - ein del altså. Vi var kanskje på 10 av de :)
Eg var ikkje heime før nærmare 21 i går, men fekk helse på storebror før han sovna. Ein dagstur vekk er jo nesten som ein ferie! I alle fall når ein er i fine omgivelser og med fine folk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...