onsdag 23. desember 2015

Hemmelig nisse

I dag er det lille julafta! Eg og ungane har ein roleg dag heime, medan mannen held hjulene (eller prøver å holde båten) igang på jobb. Sidan det er den dagen det er viser eg bileter frå eit prosjekt vi har hatt på jobben som heiter hemmleg nisse! Vi trakk navn frå ein boks i begynnelsen av desember, og den du fikk på lappen skulle du i løpet av desember kjøpe noko til og snike inn på kontoret. Beløp: kr.50,-.
Alt etter få dagar oppdaga eg denne lille karen i vindaugskarmen. Gøy!
Nokre dagar seinare dukka denne opp ved telefonheadsettet mitt. Hei, og velkommen skal du vere! Slurp!
Nokre dagar seinare fikk eg ein pakke. Her låg det eit kjøkkenhandkle som eg tok med heim. Dett var dett tenkte eg jo, og var så imponert over nissen min! Men etter ei vekes tid hadde desse to komt på besøk. Like ved tastaturet - lett å spotte! BONUS! Korleis den hemmlege nissen har klart å spre 50 kr ut på så mange ting veit eg ikkje, men han spredde i alle fall overraskelse gjennom heile desember!
Sjølv kjøpte eg ein stor sjokoladenisse og ein tannbørste til min mottaker. Dessverre vart mottakaren litt sur fordi ho lurte på om nokon synas ho hadde stygge tenner. Hahaha, da var det vanskelig å holde seg - men eg gjorde det. Sikkert like lurt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...