søndag 25. mai 2014

Laval sin borg

Vi må dokumentere i alle kanalar!
Storebror er tålmodig når det kjem til visse ting. Det har komt klart fram det siste året da han har spart pengar til Laval sin borg. Laval sin borg er ein del av Lego sitt konsept Chima. Eg veit ikkje heilt kva det handler om, men det er noko energikuler, "chi", som er topp stemning. Det er vel det eg kan. Laval er ein karakter i denne verdenen.
Anyways, da hadde storebror spart lenge, alt han fikk og fann vart lagt i lommeboka og skulle bli brukt på Laval sin borg. Denne var ny i fjor, og kosta rundt kr.1000,-, så det tar lang tid å spare. Det såg ut som om han med 6-årspresangpengar skulle komme opp i riktig sum, men så kom farmor på besøk med ein STOR PAKKE!
Og der inni låg Laval sin borg! Storebror vart heilt stum og stiv før han pressa ut med tynn stemme "Laval sin borg". Det var nesten så han ikkje trudde det! Han som hadde spart så lenge, og no fikk han den i staden! Denne er 8-14-år, noko som betyr at den er vanskelig å bygge, men det var ingen problem. Han fikk litt hjelp innimellom, men klarte det meste sjølv. Og borga vart knallstilig!!
WROOOM!

Pengane han hadde spart opp vart brukt til å utvikle musikergenet. Resten har han liggande. Eg lurer på om han snakker om ein sparkesykkel. Det hadde i alle fall vore ein fin ting å bruke pengane på :)

2 kommentarer:

  1. Jeg kan bare forestille meg situasjonen da han ble overrakt pakken, for en opplevelse det må ha vært:)
    Flink han er som mestrer dette så bra på engen hånd!

    SvarSlett
  2. Eg vart heilt stum eg også! Så kjekt å kunne glede seg så mykje til noko, over så lang tid! :)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...