lørdag 30. januar 2016

Godt levert

I haust var mannen oppringt av Godt levert og han bestilte matkasse "Ekspressmeny duo" som skulle passe fint for ein familie på to voksne og to barn.
Vi hadde frå før prøvd Adams matkasse, som vi var veldig imponert over. Med denne kassa vart vi ikkje like positivt overraska.
Det hadde nok sikkert noko med at dette var ei ekspresskasse, medan den vi hadde frå Adam var familiekasse. I Godt levert fikk vi ferigkokte poteter og ferdiglagde sausar. Det er sikkert fordi det skal gå fortare, men det gjør jo ikkje det når måltidet likevel tar 30 minutter å lage. Da rekker ein å koke skikkelige poteter. Lage ein god saus.
Ein anna ting eg ikkje likte med denne kassa var at de hadde pakka grønsakene inn i eigne posar. Det er heilt unødvendig plastforbruk. I Adam sin kasse låg dette laust oppi - det fungerer heilt fint. Likevel veit eg å sette pris på verdens søtaste chilli da!
Det er kjekt å prøve ny mat - nye oppskrifter! Her har storebror gått og henta brus og isbitar som vi serverte saman med nachosmiddag - nam! Den er faktisk den einaste oppskrifta vi har brukt igjen.
Mannen gløymte å avbestille, så etter nokre veker dukka det opp nok ei kasse. Denne gongen var ingrediensane litt betre, men fortsatt masse ferdigkoke pakkar og plast på grønsakene.
Den andre pakken vi fikk var Duo Original. Det tok like lang tid å lage som ekspresskassen, eg kan ikkje seie at det var så stor forskjell på desse to.
De er glade i sei i Godt levert. Vi fikk sei i pakkane begge gongane. Vi kan styre vår begeistring for denne fisken, men den er jo billig - så det er nok derfor den er med. Ellers sparer de jo ikkje penger på så veldig mykje anna - det er gode produkter. Men ikkje så bra som Adams matkasse! Terningkast 4 :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...