torsdag 21. januar 2016

Kveldsskøyting


Ake frå huset og ned til garasja!
I går prøvde vi å vere litt raske for å få med oss litt dagslys på den gjennomfryste vatnet ikkje så langt unna der vi bur. Dessverre stemte dette kun for for tre av oss, storebror ville IKKJE på skøyter! Etter ein god del tolmod frå mannen sin side (eg og lillesøster gjekk ut og akte i hagen medan vi venta på betre tider) kom han likevel.

Dette var første gongen lillesøster skulle prøve seg på naturleg is. Ho var ein skøytekonge da vi var på kunstig frosset, og tilrettelagt is for nokre få veker sidan - dette  var annleis! Det var måkt på isen, men det var veldig ujamt.
Her har det alt blitt mørkt, men det er meg på kunstløp, lillesøster på hockey og mannen på lamgrenn :)
Det vart veldig fort mørkt sidan vi hadde brukt litt tid på å komme oss av gårde. Huff og huff - det var skummelt å skøyte rundt på det islagte vatnet. Det var heilt svart, og med fult av sprekker og ujamnheter. Lillesøster vart fort lei, storebror som aka istadenfor vart fort kald, og eg og mannen kunne styre vår begeistring for is og temperatur, så vi vart fort ferdige.
Da var det berre å ta av seg skøytene igjen, no har vi jo prøvd det, og ake tilbake til bilen. Vi utnytta ettermiddagen da - eg synas det! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...