tirsdag 8. mars 2016

Ivankainspirasjon

Gratulerer med kvinnedagen! Lenge før D.Trump framstilte seg sjølv slik han gjør i dag var eg ein stor fan av han. Særleg av programmet hans "The apprentice". Sesong ein vart vist i 2004. Eg har sett nesten alle sesongane, og digga Donald sin framtreden - most of the time.

Eg lag han ligge, og går over til dattera hans, Ivanka Trump. Ho er like gammal som meg og var med i fleire av sesongane. Ho lever eit liv som er så annleis enn mitt, men også likt på mange områder. Ho er utan tvil ei god forretningskvinne, sjølv om det sjølvsagt henger saman med kva liv ho er fødd inn i, så eg følgjer ho på instagram og får inspirasjon der. Haha, det skal ikkje masse til - berre eit bilete av New York så er eg happy!

Arbeidsdagen hennes er annleis enn min, men ho hadde eit tips på korleis jobbe for å få ting gjort. Skriv ei liste på tre punkt som du skal begynne arbeidsdagen med. Eg skriver opp de tre mest kjedelige tingene, de som ikkje nødvendigvis tar så lang tid, men som eg likevel utsetter dag etter dag fordi eg synas de er kjedlige. Eller fordi eg må opne eit program eg vanlegvis ikkje jobber i for å få oppgåva utført - og det er jo mykje meir styr for meg enn å jobbe med de programmene eg vanlegvis jobbar i. Det er lurt å starte dagen med de mest krevande oppgåvene, av særleg to årsaker: 1) Da slepper du å "grue deg" heile dagen, og 2) Det gjer eit boost å krysse av ei ferdig utført oppgåve. Da er du i gang, og de andre oppgåvene vil gå lettare.

Dette har eg gjort i ei veke. Og gjett kva! I dag var eg tom for de kjedlege oppgåvene! På slutten av arbeidsdagen i dag hadde eg ingenting å skrive på lista til i morgon! Eg har masse å gjøre, flagga i outlook'en min, men ingen av de treige tingene som eg utsetter til eg MÅ gjøre de. Det er godt å kjenne på! Eit godt tips av Ivanka (eller medarbeidarane hennes) altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...