mandag 25. april 2016

71 grader nord

Storebror og eg kosar oss med eit fellesprogram som vi begge liker, 71 grader nord! Vi tar det opp og ser litt og litt utover veka. Gjerne om kvelden medan mannen leser for lillsøster og det berre er oss to i stua.
Ja, også Løvungen da.
Ser vi vekk frå det fattige språket til enkelte av deltakarane (det finnes andre ord enn jævlig når du skal skildre korleis du har det) meiner eg dette er finfin TV for storebror. Han ser at det går ann å bli sliten, det går ann å vere redd for noko å likevel gjennomføre det og at "alle" har sekk på ryggen, og ja - sekken er tung. Dette drar vi nytte av når vi går på fjellet sjølv, så det er ei mental kompassnål vi gjerne vil at han skal ha. No er det kjendisversjonen vi har sett så her er det ingen kniving mellom deltakarane, det er kun turar. Kart, kompass, teltovernattingar, klatring og mål. Supert!
Sjølv om det er litt for mykje preiking frå sidekameraten min er det kjekt å ha eit felles program som vi liker like godt begge to. Han har bestemt at han skal vere deltakar når han blir stor nok, og da tenkjer eg at vi startar opptreninga no :)

I går såg vi den første timen av finalen. Storebror heiar på Anders og eg heiar på Ann Kristin. Vi er veldig spente på kven som vinner (sjølv om eg takket vere facebook veit kven det er) når vi skal sjå den siste halvtimen i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...