onsdag 15. juni 2016

Sommaravslutningar

Dette er veka for sommaravslutningar! I går var vi på stranda saman med klassen til storebror, bileta er derifrå. Det var nydleg vær, men ein kald nordavind som vi ikkje merker heime hos oss, men som verkleg fikk herje fritt på stranda! Det stoppa likevel ikkje 8-åringane som både bada og sprang rundt i berre badetøyet!
I dag er det barnehagen som står for tur. Lillesøster er i førskulegruppa, og i dag får de mellom anna utdelt ein perm med minner, bileter og teikningar og historiar, frå sine år i barnehagen. Det er ein kjempejobb som ligger bak desse personlege permane og vi gler oss masse til å lese i lillesøster sin! I går kveld bakte storebror kanelkake til sommarfesten - etter oppskrift han har prøvd ut på skulekjøkkenet! Den er kjempegod! Hjelpes kor bra det er med større barn! Lillesøster hadde med litt smaksprøve til vennane sine til frukosten i dag :)
Dette cruiseskipet hadde det travelt med å forlate byen mellom de sju fjell i går! Den la seg over i svingen rundt Askøy, så den fikk skikkelig krengeside! Det såg ikkje trygt ut altså! Da var det godt å stå med beina godt planta på jorda!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...