tirsdag 25. oktober 2016

Det er aldri for sent

Denne boka finn eg frå ei venninne som nett hadde lest den sjølv og sa at "denne MÅ du berre lese, den er SÅ god!". Også lånte eg med meg boka hennes heim. I fleire omgonger vart den valgt vekk når eg skulle finne meg ny bok, så for litt sidan bestemte eg meg for at NO må eg jo lese den. Om ikkje anna så for å gje den tilbake. Ferdiglest.

Eg begynte på den og raskt begynte eg å heller velgje å legge meg så seint at eg ville sove med ein gong istadenfor å lese. Innimellom prøvde eg å lese og finne interessen - men nei. Eg tok ei pause. Las ei anna bok. Også prøvde eg på nytt. Huset var tomt for unger og det var midt på dagen på ein søndag. Men nope.
Etter to forsøk hadde eg framleis kun komt til side 48. Da gir eg meg. Eg prøvde virkelig; men eg veit framleis ikkje kva som er dealen med denne boka. Eg må tørre å levere den tilbake og seie det. Ikkje det at eg er så overraska, eg og denne venninna har aldri likt samme bøker. Kun denne, som eg lånte til ho i vår og sa at "denne MÅ du berre lese, den er SÅ god!". Den likte ho.

Det er i orden. Fint det fins ulike bøker til ulike folk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...