tirsdag 4. oktober 2016

Yoplait Safari

Yoplait Safari har komt med nokon nyheter som vi var så heldige å få prøve ut gjennom Buzzador! Det som er genialt med slike buzzadorkampanjer er at de alltid blir levert med bud på døra i perfekt tid til kveldsmat! Det er som å få levert kveldsmat på døra; og det kan vi digge!
For oss er yoghurt kveldsmat. Storebror har bestemt at han kun liker jordbæryoghurt (why?) - så eg prøvde å selje inn Vaniljeyoghurt + frukt - Eple og jordbær til han. Her ser du at han kikker på pakningen og prøver å finne informasjon sjølv:
Dessverre kan han lese, så han var IKKJE interessert i å smake ein gong! Synd for han, bra for oss andre! Lillesøster er særleg fornøyd! Yoghurten er tjukk og langt mindre søtare enn andre vaniljeyoghurtar. Fruktmosen som er i den lille boksen er heller ikkje søt. Faktisk smakar det nesten ingenting.
Tjukk fruktmos!
Eg likar smak - så eg vart skuffa. Men lillesøster - som jo er i målgruppa - har spist ein boks kvar dag de siste kveldane. Begge likte designet med apekatten, særleg er den store begeret med bananyoghurt fin! Bra boks - kjedelig smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...