tirsdag 31. januar 2017

Speidergjester

I går var det så fint vær at eg og lillesøster spurte speidarane i familien om vi kunne få vere med på speidermøte. I går skulle de ikkje vere så mange på møtet, og de skulle ut i skogen med lommelykter og planer om kveldsmat på bål. Sjølvsagt fikk vi lov å vere med - gøy!
Kveldsstemning med Venus og månesigd.
Lillesøster har veldig lyst å begynne på speideren, men da i samme gruppe som storebror; og det kan ho jo ikkje sidan ho ikkje er stor nok. Men det var stas å få vere med på eit ekte speidermøte!
Vi gjekk til eit lite vatn og leita etter bålplass. Til slutt fant vi ein stein vi kunne tenne bål oppå. Alle som ville fikk prøve å tenne med tennstål først. Det vart fyr, men det var heilt vindstille, så mannen måtte jobbe ein heil del for å få bålet i gang!

Med lystige flammer kunne speidarane spidde seg grillpinner, og grille pølser på bålet. Det er ikkje så masse som smaker betre enn det! Det var kaldt og mørkt rundt, og lunt og lyst ved bålet. SÅ MYKJE betre enn å vere heime! Før vi fikk snudd oss var speidermøtet over og vi måtte gå heim igjen med kalde kinn og mette mager. For ein fin måndagsettermiddag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...