fredag 28. april 2017

Komme inn for landing

For ei veke dette har vore! Det er leeenge sidan vi har hatt det så hektisk - og det beste er at alt har vore positivt og kjekt! For gutane i familien betyr det likevel at de er slitne i dag, medan eg og lillesøster vokna med kroppen full av energi og glede! Eg satsar på at vi smitter over når vi møtast til middag i dag!

Det merkast at det har vore full rulle alle ettermiddager når eg må ha vekkerklokka på ekstra tidleg berre for å rekkje å dusje. Men vi har klart oss utan barnevakt denne veka sjølv om det har vore utenlandstur, overtidskvelder, speidaraksjon, playdates og lekser som innebærer å "skrive handleliste og vere med på butikken". Kombinert med ein pre teen 9-åring som er litt vårslapp og hårsår er oppskrift på hektiske dagar. (men det er også på grunn av den guten at vi ikkje måtte hente inn hjelp denne veka - han kan vere heime aleine.) To av morgonane denne veka har vi vokna til 5 cm snø, også har vi enda middagen med is i strålande og varm vårsol. Kontraster!
I dag kjem lillesøster sin bestevenninne frå barnehagen på besøk. Ho er så spent! I dag tidleg sa ho "når det er så lenge siden vi har sett hverandre blir det litt flaut sånn med det samme." Ho begynner å bli stor ho også. Ho har planlagt tur til barnehagen - nesten som ein liten reunion :)

Fredag, sol og langhelg! Det gledast! Ha ei fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...