onsdag 26. juli 2017

Nytt rom til tween

Bergepet tween snubla eg over for ikkje så lenge sidan. Det virka som om alle veit om det, men eg hadde ikkje heilt fått med meg at det er det eg har i hus. Tween er midt mellom kidz og teen - altså 9-13 år.

Storebror har eit veldig stort rom. Da vi hadde megler på besøk sa han "Oi!" idet han gjekk inn her. "Hadde jeg hatt så stort rom da jeg var barn hadde jeg følt meg som verdens heldigste!". Det er lett å innrede sidan det er heilt firekanta. Utfordringa her er legogalskapen og alle de millioner bitane med - ja - lego. Kombinert med masse bøker, skulebøker frå tre år og samlemani - da blir det fort fullt.
Dette rommet fikk seg ein oppshining samatidig som vi pussa opp rommet til lillesøster, i slutten av juni. Her malte vi ikkje, men vi forandra innholdet. Vi kjøpte ei ny høg seng til han med pult og massevis av oppbevaring. Pulten han har her inne fikk vi med huset. Det er no gitt vekk saman med senga.
Her inne var det rydding som var det viktigste. Vi ville ha vekk mest mogleg av det som ligger på golvet - boksar av alle slag!
Her er halve rommet rydda. Golvteppet er i 80% ull, og er deilig og lunt. Det var litt vanskelig å handtere ei stor og tung seng oppå her når vi ikkje kunne skyve den på plass etter at vi hadde bygd den. Men det gjekk, heldigvis!
Etter ein lang dag med bygging kom storebror ned til oss med eit "premiefat" fordi vi var så flinke å jobbe. Så søt! Det hadde sjølvsagt vore best om han kunne hjelpe litt meir til, i stadenfor å berre gå rundt oss og kommentere, men ok. Det er tilgitt.
Slik ser rommet ut frå døropninga med ny seng! Vi plukka også ut alt av boksar som var oppbevart lego i. Med ei ekstra hylle og masse ekstra oppbevaring i sengemøbelet gjekk det fint.
Senga er heilt super med masse skuffer, hyller og eit skap. Skapet trenger han ikkje til klær, så her kan ein rydde inn ein del. No er det tomt. Med mange hyller var det plass til å stille ut litt av all legoen han har. Resten ligger sortert i boksar. Med alt vekke frå golvet håpar vi at det skal vere lettare å holde rommet ryddig. Vi får sjå :)

2 kommentarer:

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...