onsdag 6. september 2017

Seinsommarhelg

Første helga av september viste seg å bli ei sommarhelg som vi pressa mest mogleg inn i! I omvendt rekkefølge gjorde vi desse tingene:
På søndagen møtte vi ein vennefamilie ved Krohnegårdsvannet for å grille middag på bål, ro i kajakk og bade. Det var deilig i sola, så nokon bada medan andre holdt seg på land. Ein flott ettermiddag var det uansett!

Lunchen denne søndagen vart inntatt saman med ein anna vennefamilie på Herdla på Askøy. Her var det familiedag, og vi fikk med oss mykje flott natur, torpedobatteri, museum, flyshow og salutt!
Laurdag vart morgonkaffien servert på Tyssøy der vi dagen før satte opp telt for vår andre natt med telt sidan vi kjøpte det i fjor! Andre natt totalt, første natt i år. Det var ganske så kaldt midt på natta, men sola var så varm på dagen at no nokon dagar seinare blåser eg berre av det! Men vi kan ikkje ha det så mykje kaldare på natta eigentlig - sjølv om soveposane var gode og varme.

Få ting slår vel den tida om kvelden da ungane sover. Og det blir enda betre når den tida er ute ved bålet medan sola går ned.
Det er ein del oppakking med overnatting ute! Storebror tok ein del, men det blir likevel mykje på oss to voksne. På Tyssøy gjekk vi ein halvtimes tid frå bilen, det gjekk heilt fint. Men fjellturar trur eg faktisk vi bør vente med til ungane kan bære meir enn de gjør no. Men - for ei helg!! Så mange minner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...