mandag 13. november 2017

Søndagstur

I helga var Toulouse heime med berre oss jentene og han har storkosa seg! Det har vi også - og ganske så tidleg søndags morgon kledde vi godt på oss for å ta oss ein god søndagstur opp til nærmaste ås. Den er så lav at eg vanlegvis seier nei når den blir foreslått, men når lillesøster fikk bestemme vart det denne. Vi tok oss god tid oppover, det veksla mellom speilglatt og sørpete.
Her er litt vinterhage heime hos oss. Sola kom på huset rundt 09:30. Vi har ikkje direkte sol på huset så veldig mange timar på vinteren, men det blir tatt igjen til gangs på sommaren. Deilig er den i alle fall. Sola.
Vi gjekk ein rundtur frå toppen via 1.klassebygget der lillesøster fikk leika seg litt. Vi fant to posar som vi fylte opp med søppel før vi gjekk heim igjen. Turen var ikkje lang, eg satte ikkje på Runkeeperen ein gong, men vi var ute i to heile timar. Søndagsro i praksis. Heime lagde vi oss toast og såg litt teiknefilm. Vi henta speidarane våre før middag og kunne servere farsdagskake til dessert. Resten av dagen gjekk med på å oppdatere kvarandre om den siste veka. Eg og mannen hadde ikkje vore i samme hus meir enn nokon minutter sidan sist helg - så der var det mykje som måtte forteljast! Hahaha, no er vi oppdaterte og klare for ei ny og rolegare veke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...