tirsdag 21. mai 2013

Blomstring

På rekkordtid har gras, ripsbusker og trær blitt fulle av klorofyll (rett??) - det er grønt overalt! Storebror har plukka masse buketter, her er den første kvitveisen han kom inn med - plassert i ein liten kaffekopp frå New York. Lillesøster skjønnar konseptet med plukking, men kjem heller inn med hendene fulle av mose og konglar.
Vi har hatt ein fantastisk forsmak på sommarferien - og gler oss enormt til enda fleire fridagar! På laurdag var vi med på motbakkeløpet Løvstakken Opp i rekordvarme. På søndag satte vi barnesetene på syklane og sykla inn i skogen like ved oss og til eit vatn der vi vassa, kasta konglar og spiste lunch. I går var vi på veg til Damsgårdsfjellet da bjørkepollenallergien min satte ein stoppar for det. Etter å ha utfordra luftvegane i ekstrem pollenspreiing i fleire dagar tettna det seg godt til og eg måtte tilbringe dagen innandørs medan mann og barn reiste på stranda og vassa i timesvis. Kjipt - men det går snart over (håpar eg!).

Sove-problematikken er omsider løyst ved å ta femti steg tilbake. No legger vi oss saman med lillesøster i senga, ho piller seg litt i nasa, og etter eit minutt sover ho. Så mykje enklare enn å ta ho tilbake på rommet i ein time. Det har ikkje virka på nattevoken og dobesøk enda, men i alle fall enklare kveldar.

No krysser vi fingrane for regnvær av ei av ei anna verd slik at eg får puste skikkelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...