onsdag 22. mai 2013

Løvstakken Opp og sykkeltur til Gullaksdalen

Det er enorme mengder mat som skal til når fire skal på tur og vi skal spise to brødmåltider medan vi er vekke. Det er laurdag 18.mai og vi skal delta på motbakkeløpet Løvstakken Opp.
Kjeks, rosiner, sjokolade og ein boks med grønsaker er også eit must!

I fin flyt opp "skillingsbollen" i sol, 27 varmegrader og KNALLGULE deltakarskjorter!
Det er motivasjon å sjå toppen. Da vi kom oppover begynte også de første konkuransedeltakarane å komme, så heiagjengen jobba på maks - noko vi tok til oss og flaug opp bakkane vi også!
Fantastisk utsikt og fønvind på toppen av Løvstakken, 477 moh.
Etter mat og ei god pause på toppen begynte nedturen - med fabelaktig utsikt! Vel nede fikk vi bollar (det var drivkrafta for å få storebror til å finne fram alle kreftene sine) også var det rett heim for å avkjøle oss med is!
 1.pinsedag satte vi setene bakpå voksensyklane og sykla til Gullaksdalen. Her hadde vi eit lite hjørne heilt for oss sjølve; det er fordelen med å vere tidleg ute! Lillesøster kasta konglar i vatnet.
Storebror storkosa seg med å klatre på steinane.
Ikkje lenge etter vi hadde komt fram tok vi av oss sko og sokkar for å klatre på steinane og vasse. Her åt vi lunch, vassa enda meir - også sykla vi heim igjen. Vi føler oss så heldige som har så mange naturperler i umiddelbar nærleik!

I dag er det opning av Festspillene i Bergen! No er det vår! (og snart ferdig med bjørkepollen!!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...