tirsdag 11. februar 2014

Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet


Sjukdom henger framleis i; og i så pass stor grad at eg er heime i dag også. Unødvendig å smitte to andre avdelinger i kommunen, i tillegg til min eigen; så ein dag ekstra heime håpar eg gjør nytten! Da har eg i alle fall tid til å lese ferdig "Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet"; ei bok eg fikk av ei venninne til jul. Akkurat denne venninna har mastergrad i Nordisk, og jobbar som norsklektor på ein vidaregåande skule i Åsane, så når ho først anbefalar ei bok er det ikkje tull ho kjem med! Eg elsker denne boka! Nesten 500 sider, men eg skulle ønske den var dobbelt så lang! Eg har prøvd å forklare for mannen kvifor eg liker den så godt, og tenkjer så masse på den, men klarer ikkje heilt å finne ordene.
Les gode og beskrivande ord her

Det meiningslause i det kvardagslege kanskje? Sjølv finner eg stor meining i mykje av det eg gjør, men etter at eg har begynt å lese denne boka føles handlingar meir meiningslause - noko som ein blir litt deppa av. Likevel liker eg den, og klarer ikkje heilt å leggje den frå meg! Samtidig som det blir meiningslaust blir det poetisk, og får ny meining. 

Eg har 100 sider igjen etter å ha lest mykje i helga og i går.  Det blir tungt å finne bok når eg er ferdig å lese denne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...