onsdag 12. februar 2014

Nytt rom!


Det lønner seg alltid å vise "før"-bilete med rot, og "etter"-bilete med litt meir orden i sysakene; ikkje sant? :) Lillesøster har eit lite rom, og som storebroren ville ho ha ei høg seng med plass under. Det er også lurt med tanke på plassutnyttelse. Ikea-senga som ho arva av storebror er no solgt på finn.no, og mannen har satt saman ei ny seng frå jusk på rommet.
 Det var vanskelig å finne seng sidan vi ville ha den i kortsida av rommet, og rommet er kun 204 cm breitt. Denne senga er heller ikkje så høg, noko som er supert no medan ungane er små!
Under senga har lillesøster babytingene sine, og det er her de leikar hytte. Under storebror sin seng er det 25689 legodelar meir eller mindre bygd saman, så der går det ikkje ann å leike :) Hans seng, som er lik denne, fikk vi på "Gi vekk" på finn.no i 2011 og er opprinnleg frå ikea. Han har lyslister under senga si, det skal også lillesøster frå. Det blir jo ganske så mørkt under der!
Yndlingsteppet er gåve frå oldemor i Ålesund - varmt og godt!
Endelig god plass i senga! Håpet var at stor seng skulle gjøre slik at ho slutta å komme opp i vår seng på natta. Det var nettopp da storebror fikk slik seng at han slutta å vokne når han eigentlig skulle sove, så her håpte vi at historien skulle gjenta seg sjølv. Det fungerer ikkje heilt, men ho har gått frå å komme opp 6 gongar og over 32 heile timar til å komme opp ein gong om natta. Om innimellom sove gjennom heile. Så forbetring? JA!
Bokhylle er eit must hos oss! Dette er enklaste sort frå ikea, og mannen har skrudd fast ein plasthest på enden som bokstøtte. På andre sida står hylla heilt i senga slik at lillesøster kan nå bøkene sine utan å måtte klatre ned.

Skyene malte eg på veggane sommaren 2011, rett før begge ungane skulle bu der saman. Halve rommet har blå skyer, og andre halve har rosa. Desse er framleis kjempefine, så de blir ei god stund til :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...