onsdag 16. april 2014

Ferietid!

I dag begynner påskeferien vår! Vi tøffer i skrivande stund austover for å besøke gode venner i Kongsberg. Med oss i bagasjen har vi påskeegg, vin, champagne, solbriller og gåver. Kosetur!
I helga pynta vi huset til påske; og eg liker så godt å ta inn nokre greiner som vi pynter med påskeegg i plast. Kanskje eg tørr å la de prøve "ekte" egg neste år?
I vindaugskarmen står ei samling med finfine påskekyllingar som har blitt produsert i barnehagen de siste åra. Storebror har laga tre av dem og lillesøster den eine - ho begynte på avdelinga der de lagar slike ting i fjor haust. Det er SÅ KJEKT med pynt som ungane har laga - de er så fulle i personlighet! - både ungane og pynten!
Da mannen kom heim frå jobb etter at vi hadde pynta på laurdag ser han raskt bort på pynten og seier "Jasså? Bjørk?" Keep your friends close and your enemies closer, men kanskje ikkje når det gjeld bjørk. Synd den var så fin. Men no har eg altså kasta den ut og dett var dett. Neste år må mannen ut på jakt; eg klarer berre ikkje å sjå forskjell!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...