mandag 14. april 2014

Påskeverkstad med minimale forbredelser

Ofte er det flott med aktiviteter som det ikkje tar ein heil kveld å forbrede. Som denne enkle påskeverkstaden vi hadde på laurdag. Vi steikte eggerøre til frukost, og tok vare på eggeskallene som vi kunne putte våt bomull oppi og plante karsefrø i.
No, to dagar seinare, er det alt begynt å spire oppi der - det er jo det som er så fint med karse! Storebror følgte nøye med det første døgnet; og da er det jo ok at noko skjer :)
Plastegg er genialt når ein har små unger som fort knuser ekte eggeskal. Desse vart malt på med hobbymaling, og tre av fire unger ville drysse glitter på også. Eg henger de opp med tape under hobbyhylla vår på kjøkkenet slik at de tørker skikkelig.
https://epla.no/blogg/2012/god-morgen-norge4/ fann eg fine påskeegg som eg skreiv ut til de som ville klippe ut. Desse utklipte egga kan ein lime på store ark, eller lime saman to og to med litt hyssing i toppen slik at ein kan hengje de opp.
Å skrive ut gratis påskebileter til fargelegging frå nettet er også enkelt og greit :)

Googler ein "påskeverksted for barn" kjem det opp mange gode tips! Særleg likte eg denne sida som eg har lagt som favoritter - her var det mange enkle og fine prosjekter!

1 kommentar:

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...