søndag 4. mai 2014

Sønsdagsro!

Det som ikkje er så fint ved at det er sol og flott vær i vekesvis er at inne blir det grådig rotete! Klesvasken hoper seg opp, og sidan vi knapt nok er inne blir det ikkje så kosleg (ryddig) der. Derfor er det litt bra at det ikkje er sol og tjue varmegrader i dag. Vi skal bruke dagen på å slappe av heime og i hagen. Rydde litt om vi gidder - og eg MÅ vaske klær. I ettermiddag skal vi på teater, men før det skal vi ha heile dagen heime, berre vi fire, og det er første gong sidan 22.februar. Det blir godt og naudsynt!

Sist søndag var det sommar, og vi køyrte til Kollevåg på Askøy for å leike i vannkanten og grille med ein vennefamilie.
De hadde med seg håv, og det må vi også skaffe oss - det var knallgøy! Krabbebøttene kjøpte vi ein stad ved oslofjorden i fjor sommar.Gjennomsiktige bøtter er nesten eit must når ein leikar ved vatn.
Det er så fint i Kollevåg! Det var fult av barnefamiliar der denne søndagen, mange bada også. Men det var kjøleskapskaldt i vatnet, så vi vassa og var fornøyde med det! :)
Etterkvart fikk særleg storebror seg mange tilhengarar som hjalpt til å lage elver og demingar. Men da måtte vi sjølvsagt gå. Heldigvis vart ikkje det noko problem; "Eg berre spør de om kva husnummer de bur i eg, så veit vi det til neste gong vi treffer de!"

2 kommentarer:

  1. Det så deilig ut. Vi har ikke hatt så mye varme at det har vært mulig å ta turen til vannkanten enda, men det kommer - det er jeg overbevist om!

    SvarSlett
  2. Det var fantastisk - sommarfølelse i april er ikkje kvardagskost! :)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...