torsdag 19. juni 2014

På reisefot

I dag koser vi oss med medbrakt frukost på båten til Florø. Vi skal vere der i helga og få med oss både Kinnaspelet og bursdagsparty!

Skjekk flymaten ungane fikk på SAS på veg til Mallorca! Vi bestilte mat begge vegane, noko vi var glade for. Dette var lunchen på veg ned! Gode grønsaker, kyllingboller, pasta og ketchup, med eplejuice, fruktsalat og ei dropseske til dessert! Å fly med SAS og Apollo var heilt fantastisk! De leverte ut maten til ungane først, slik at vi fikk gjort alt klart til de i tide før vi fikk vår mat. Etter at maten var rydda inn (det tok lang tid å spise alt det gode!) kom de ut med klistermerker og små leiker som alle ungane fikk. Flyvertinnene gjekk også rundt og snakka med ungane, det var med på å gjøre opplevelsen god :) Tommel opp!

Det blir ikkje samme service på båten i dag, men den har leikerom og TV med barnefilm på - så det kjem til å gå veldig fint det også :) Mannen kjem nordover i morgon; også køyrer vi heim på søndag. Å reise med barn på båt er fint; i alle fall når de er så store som våre er no. Eg har hatt nokon båtturar der eg kun har fulgt etter ein liten tass på 8 mnd rundt og rundt og rundt i 4 timar. Det er tanken kjedelig. Å sitte å lese bok, og drikke kaffe medan ungane leiker, eller rett og slett sitte å prate litt med de om det vi ser ut vindauget er gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...