søndag 15. juni 2014

Sykkeltur

Storebror fikk ny sykkel i seksårsgåve av oss, og lærte å sykle fort. Han digger det, og spør stadig om vi kan ta oss ein sykkeltur. For nokre veker sidan inviterte vi med oss ei av venninnene til lillesøster og sykla til eit vatn som ligger rundt 2 km frå huset vårt.

Med to jenter i samme alder, og ein storebror, såg vi tydlegvis ut som ein familie på fem.

"Er alle tre dokkars?" var det ei dame som spurte. "Nei, vi har berre lånt ei ekstra." Ei mamma med to små i tvillingvogn smilte ekstra til meg - sånn oss tvillingmammaer i mellom liksom ;) Greit å vere trebarnsforeldre i to timar!

Målet for turen - utanom å sykle - var å helse på de nye andungane som var komt. To mammaer blåste av våre "liksomtrebarn", for den eine hadde 6 unger og den andre 8!

Det er gøy å klarte i trær! 

Storebror sykla fort på sine store hjul. Lillesøster har ny sykkel frå i fjor som trilla bra, medan venninna hennes fikk låne lillebroren sin sykkel, ein som var for liten for ho - så på tilbakevegen gjekk ho masse. No har ho fått ny sykkel ho også, så vi tar oss nok ein ny tur. Vi vurderer å ha med nokon av kameratane til storebror også, men er redd de sykler frå oss! Det er nok ikkje lenge før vi kan sykle saman alle fire!

Andungane var supersøte og stapp mette! Den dagen vi var der stod barnefamilier nesten i kø med brødposar fulle av brødbitar til å hive uti. Eg joggar fordi her kvar veke, og eg har ikkje sett de i det siste. Eg nekter å tru at de har sulta - de har nok berre flytta litt på seg! *håper det

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...