torsdag 11. september 2014

4-årskontroll

I dag fikk lillesøster vere med meg på jobben. Ho hadde pakka nistemat og litt "jobbeting" i sekken sin og var berre den søtaste kollegaen eg nokon gong har sett! Grunnen var at vi skulle på 4-årskontroll på helsestasjonen, og sidan eg må levere storebror i tide til skulen vart det ikkje høve til å sove lenger (slik vi har brukt å gjøre når vi har hatt slike avtaler tidlegare).

Timen på helsestasjonen gjekk fint, i alle fall etter at den verste flauheten hadde gitt seg. Ho er lengre enn gjennomsnittet, og lettare, men følgjer sine eigne grafer finfint! Ho fortalte at snop fikk ho kun når ho skulle til frisøren (noko som er sant - bortsett frå at det er snakk om storebror og "Pappas snop og klipp" - noko som henger igjen frå da storebror ikkje ville bli klipt før lillesøster var fødd), og at ho likte all mat, men "det gjør ikke storebror".
4-åringen og "babyen" har slokna på sofaen etter gjennomført barnehagedag.
Det einaste spørsmålet ho retta seg opp i ryggen og svarte høgt og tydleg på var da helsesøster spurte kven vennane hennes var. Det er jo det som er med denne ungen - så glad i vennane sine at da vi køyrte til barnehagen etterpå satt ho og småhoppa i bilsetet av glede! Etter at eg hadde parkert sprang ho ut, og heldigvis var alle ute i finværet - og lillesøster ropte "HEI" og tilsynelatande alle i barnehagen ropte "HEI" tilbake, også vart ho møtt av ein stor gjeng venner og alle vart så glade at de sprang rundt i ring og skrattlo!

Så sjølv om det er stas å vere med mamma på jobb er det meir stas å vere i barnehagen!

1 kommentar:

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...