søndag 14. september 2014

Ut på tur!

Etter å ha vandra opp og ned på byfjellene i heile vår har vi hatt pause i fjellturar i sommer (med unntak av Preikestolen). Dette gjeld familien - enkelte andre har vore i djup treningsmodus og gått både ein og to gongar opp på ymse fjell for å nå rett puls over lang nok tid.

Sånn post-halvmaraton gledar eg meg over energi som eg kan bruke på familieaktivitetar - som fjellturar. I dag er det sol og deilig vær, og vi skal gå Vidden frå Ulriken mot Fløyen. Eg har gått fleire gongar, men det er første gong for mann og barn. Vi hadde tenkt å berre ha med storebror, men så bestemte vi at vi skulle gå alle fire. Vi vurderer å gå ei anna rute ned, så eg er usikker på kor langt det blir. Frå Ulriken til Fløyen er det ca.13 km. Men det er ok/flatt terreng og nydleg utsikt heile vegen. Vi tar Ulriksbana opp for å spare tid og krefter der.
I dag skal desse føttene og fjellskoene gå ein lang tur!
Vi kjøpte fjellsko til ungane i vår som alt er brukt mykje. De har også avlasta joggeskoene ein del, noko som er bra - de blir gjerne godt brukte før de er for små. I dag er det nok tørt og fint; det har det for så vidt vore heile sommarhalvåret; men Gore-tex er gull i fjellsko! Vi kjem nok til å kjøpe eigne fjellsko til ungane neste år også! Riktig utstyr er jo halve jobben (også rosiner da;))!

2 kommentarer:

  1. Jeg blir veldig inspirert til å komme meg opp og ut når jeg er inne på bloggen din og leser, det oser turglede hos deg:) Vi har rette fottøyet, nå må jeg bare ta meg selv i nakken og få med meg gutta opp og ut!

    SvarSlett
  2. Så kjekt at du blir inspirert! De har jo så mange flotte fjell rundt Ålesund! Og kjem til til Bergen skal eg ta deg med på tur her :)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...