fredag 26. desember 2014

Legomaniac!

Storebror var tidleg ute med å klare å bygge duploklossar. I den grad han hadde ei favotittleike når han var heilt liten, så var det duplo.
Når han nærma seg 3 år fikk han lego - og sida da har lego vore favoritten! Kva ønskjer du deg? LEGO!
Til jul i år har han også sagt lego, men også andre ting. Som bøker. Når folk har spurt oss kva han ønskjer seg har ikkje vi sagt lego, men bøker og klær. Klær blir han ikkje glad for, men det trenger han alltid. Bøker blir han glad for. Ein morgon i desember stod han i senga og snakka om Prompepulver. Det var ein i klassen som lånte den på skulebiblioteket kvar gong de var der, men storebror hadde ikkje lest den enda. Han låner "Gubben og Katten" av Sven Nordqvist kvar gong! Eg sa at han kanskje fikk ei spanande bok under treet i år? Og da sa han med stjerneblikk "JAAAAHHH!"
Det skal ikkje meir enn eit halvt auge til for å sjå at han har nok lego. Desse bileta er frå VilVite sin legofestival i haust, men de kunne like gjerne vore frå guterommet heime hos oss.
No har han hatt legokalender i desember, så nye ting har komt til - og han digger det! Han leiker masse med lego, verkleg, så at det låg litt lego under treet (og gode bøker) var berre heil herleg! Heldiggris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...