mandag 9. februar 2015

Skitur!

I går vart vi overraska av nydleg snø som dalte stille ned, og litt varmare enn de 3 kalde gradene som vi har hatt den siste tida - så vi gjekk ut rett etter frukost. Kun tre minutt unna huset vårt ligger dette:
Ein stor og open plass - perfekt for skiturar! I går var vi de første som var her. Det snødde ganske så tett, og klokka var berre 10:30. Storebror prøvde seg på ski for to år sidan, og vi har faktisk ikkje vore på ski sidan! Eg fann prinsesseski på halv pris på Europris i januar - med fester til vanlege sko! Bingo! Storebror har arveski og sko i str 35, som passa med tjukke sokker i :)
No som begge ungane har ski var det kjekt å prøve oss på skitur saman med de. Og da skjølvsagt veldig "lavterskel" å gjøre det i vårt eige nabolag! Dette var lillesøster sin første tur, og storebror sin andre. Og de er så flinke! Hovedsakleg har de gå-på-vilje, og med den på plass er det meste gjort!
Storebror gjekk opp ein bakke og glei ned igjen gong på gong - og jobba godt med balansen! Lillesøster var best på flata. Hennes nye ski var også veldig glatte, så ho var litt overalt!
No som det viser seg at vi har unger som synas det er kjekt med ski bestemte vi oss for at vi skulle bruke bursdagspengane våre på å kjøpe oss ski vi også - mannen og eg. Vi blir jo unektleg veldig inspirert når ungane er interesserte. Så før vi veit ordet av det tar vi oss ei skihelg på Geilo. Jajamensan.

Nåja. I alle fall skitur ein stad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...