tirsdag 10. februar 2015

Supper!

Om vi ser vekk frå forskjølelse no i februar har året til no vore usedvanleg friskt! Kan vi skulde på mengden suppe som har blitt konsumert? Ja - kanskje!
Vi snakker grønkål! I alle retningar. Eller spinat. Det er alltid snadder. Og brokkoli. Køyr på!
Eg supper det, eller juicer det. No når det har vore så kaldt ute er ei varm suppe til kveldsmat heilt på sin plass! Gjør det enkelt! Del opp det du vil ha i suppa (her - brokkoli, grønkål og kvitlauk) og la det koke til det blir mørt i ei blanding av mjølk og vatn. Når alt er kokt heller du av det meste av kokeveska og sper så på med den etterkvart som du moser med stavmiksaren. Eg liker suppa mi litt fyldig.
Her er den servert med fetaostkrem, ein del fetaost og ein del rømme som er miksa saman. Den er også god som den er - suppa altså, ellers så serverer eg den gjerne med restar etter middagen om det passar. I helga vart suppe med gulerot, søtpotet, kvitlauk, grønkål og masse chilli servert med bacon, lettsalta torsk og (enda meir) gulerøtter. Nam!
Eller med noko godt knekkebrød
Eg slår eit slag for supper her altså. Ungane kan vel styre sin begeistring, og det er heilt i orden for da er det nok til to kveldsmater/lunchar til meg og mannen. Når eg juicer er det stort sett eg og lillesøster som drikker. Kvar sin smak! :)

1 kommentar:

  1. Hei! Dette har jeg tro på, og suppe er jo så deilig i den kalde årstiden! Takk for kommentar på bloggen min, og hyggelig at du har kopiert noen av oppskriftene på Selbuvotter, som jeg la ut i dag! Ha en flott dag! Klem Cathrine :-)

    SvarSlett

Så kjekt at du leggjer igjen ein kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...